Film

To all the boys: Always and Forever

I rollerna: Lana Condor, Noah Centineo, John Corbett med flera.

Speltid: 109 minuter

Regissör: Michael Fimognari

Premiär: 12 februari 2021

Handling

När Lara Jean Covey gör sig redo att lämna high school och börja vuxenlivet gör hon ett par livsomvälvande resor som får henne att fundera på hur livet med familjen, vännerna och Peter kommer att gestalta sig efter examen.

Vad jag tycker

Lagom till Alla hjärtans dag kom denna film på Netflix som avslutar filmtrilogin om Lara Jean. Överlag tycker jag filmerna har väldigt söta och gulliga, nästan lite i överkant men denna var mer balanserad.

Jag vet inte om det beror på att handlingen kändes mer realistisk på något sätt, där Lara Jean slits mellan att å ena sidan vara tillsammans med Peter och å andra sidan välja sina framtida collegestudier. Sen tyckte jag det var kul att vi även fick följa pappans liv sådär i bakgrunden.

Dock är den stora stjärnan för mig Lara Jeans syster Kitty som verkligen är en frisk fläkt och gör filmen mycket mer underhållande.

För att vara en filmatisering av ett gäng böcker så tycker jag filmerna funkar rätt så bra, både om man läst böckerna innan men jag tror också att filmerna funkar bra även om man inte har koll på böckerna.

En reaktion till “To all the boys: Always and Forever”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s