Serier

Game of Thrones säsong 3

I rollerna: Emilia Clarke, Peter Dinklage, Kit Harrington med flera.

Avsnitt: 10

Handling

In the mythical continent of Westeros, several powerful families fight for control of the Seven Kingdoms. As conflict erupts in the kingdoms of men, an ancient enemy rises once again to threaten them all. Meanwhile, the last heirs of a recently usurped dynasty plot to take back their homeland from across the Narrow Sea.

Mina tankar

Nu har jag sett ännu en säsong av denna serie och fortfarande så hålls mitt intresse uppe och jag vill se vad som ska hända. Jag tycker att nu medan den har följt böckerna så har jag mest tyckt det har varit intressant att se serien, men jag är lite mer orolig när källmaterialet tar slut.

Om man har läst böckerna så är det flera händelser i den här säsongen som man inte blir så överraskad av, tror man blir mer förvånad/chockad om man inte har läst böckerna först.

Jag har många favoritkaraktärer, men de jag gillar lite extra är Tyrion, Daenrys och Arya. Sen tycker jag ibland att det är så många karaktärer och att det är svårt att få en balans mellan alla. Det blir som att i vissa avsnitt får man se mycket av en karaktär och sen kan det gå flera avsnitt utan att man får se den karaktären.

Avslutningen av den här säsongen är rätt blodig och det är många som dör, men jag är nyfiken på att se vad som händer nu sedan.

En reaktion till “Game of Thrones säsong 3”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s