Allmänt

Just nu i augusti

Tänkte att jag skulle ta och haka på en utmaning som Kuturkollo brukade ha, men som nu går att finna hos bland annat Enligt O.

Just nu läser jag både Ensam på Mars av Andy Weir och även Historieläraren av Matt Haig. Båda böckerna verkar väldigt bra, men på olika sätt. Jag hoppas få mer lästid så att jag faktiskt hinner sätta mig ned och läsa ut böckerna.

Just nu lyssnar jag en hel del på Sommar i P1. Idag lyssnade jag till Tusses sommarprogram och det kan verkligen rekommenderas! Det är väldigt personligt och berörande. Har även lyssnat en del på Radiosporten och deras OS-rapportering.

Just nu tittar jag på samma serier som vanligt, det vill säga Blacklist och Game of Thrones. Närmar mig sista säsongen av den senare serien och är fruktansvärt nervös då jag vet att så många har klagat på den.

Just nu längtar jag till vecka 33 då jag har min semestervecka. Ska bli skönt att få vara ledig en vecka efter att jag började jobba direkt efter det att mina studier var färdiga. Har planerat en liten tripp ner till Umeå, men annars ska jag bara ta det lugnt.

En reaktion till “Just nu i augusti”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s