Serier

Blindspot säsong 1

I rollerna: Sullivan Stapleton, Jaime Alexander, Rob Brown, Audrey Esparza

Avsnitt: 23

Handling

A woman with no memories of her past (Jane Doe), is found naked in Times Square with her body fully covered in intricate tattoos. Her discovery sets off a vast and complex mystery that immediately ignites the attention of the FBI, which begins to follow the road map of her tattoos into a larger conspiracy of crime, while bringing her closer to discovering the truth about her identity

Mina tankar

Det här var en serie som jag trode skulle passa mig, och jag hade rätt. Till viss del påminner den om Blacklist i och med att den har en sorts mytologi och ett övergripnade mysterium som i det här fallet handlar om vem Jane egentligen är.

Serien lyckas också portionera ut mer standalone avsnitt som är blandade med den större storyn vilket jag gillar. Sen kan jag tycka det är fascinerande att tatueringena innehåller ledtrådar och det pussel de rymmer. Sen dessutom vem/vad/vilka som är orsaken till att Jane dyker upp.

Kort sagt, jag gillar denna serie. Den är lite mera actionpackad men den innehåller också en intressant historia som är jag fortsatt är nyfiken på att ta del av.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s